Заявете оглед

Препоръки за офиси

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.

Почистване на офис на Ваджо Комерс

Докато използвахме услугите на Дейли Клийн ЕООД ние намерихме компания, която отговаря на думите Професионално почистване. Те ни предоставиха силно конкурентна цена, качество без забележки и коректност, която затвърди нашето партньорство за напред.

Почистване на офис и производство на Арте Фасада Дизайн ООД

С настоящата референция изразяваме положителните си впечатления от съвместната работа с фирма “Дейли Клийн” ЕООД, която се грижи за абонаментното и основно почистване на нашия офис и производство в град София.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на Мирад София ООД

Услугата беше извършена без никакви забележки. Много добро впечатление ми направи, това че обръщат внимание на детайлите. Цените са им без конкуренция и разполагат с гъвкаво работно време.

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

От 2018 година фирма Дейли Клийн ЕООД, за трета поредна година е Изпълнител по Обществена поръчка на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“.

Почистване на офис на Беневент ЕООД

“Беневент ” ЕООД издава настоящата референция като доказателство за отличната ни съвместна работа от 2016 година до този момент.

Почистване на офис на Географика ООД

Нашата увереност, че можем ежедневно да разчитаме на професионализма и точността на „Дейли Клийн“ ООД ни кара уверено да ги препоръчваме на всяка фирма или организация, желаеща да получи качествена услуга в сферата на почистването.

Почистване на LONDON School of English

„Дейли Клийн“ ЕООД е надежден партньор, който бихме препоръчали на всеки, който се нуждае от качествено и професионално почистване.

Почистване на Войс Академи ООД

„Войс Академи“ ООД изполва многократно различните услуги за професионално почистване и поддръжка на „Дейли Клийн“ ЕООД.

Почистване на офис сграда на АТМ Център АД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД от 02.2018 година до 02.2019 година за абонаментно почистване на офис сграда АТМ Център в гр. София, на бул. Цариградско шосе с обща площ 11 135 кв.м.

Почистване на офис на Астела Хоум ЕООД

Напълно удовлетворени от обслужването, отдавна нямаме потребност да проверяваме пазара за конкурентни фирми при ежегодното подписване на договора. За нас единствен възможен отговор е „Дейли Клийн“.

Почистване на офис на Аквамод ООД

С настоящата референция удостоверявам, че фирма „Дейли Клийн“ ЕООД изпълнява комплексни услуги по почистване на фирма „Аквамод“ ООД в гр. София.

Почистване на офис на Скай Солар България Ко ЕООД

Екипът им е висококвалифициран, обучен и има постоянен контрол върху дейностите, които се извършват във връзка с почистването на офисът ни.