Заявете оглед

Препоръки за офиси

Почистване на Платинум Бизнес Център

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

От 2018 година фирма Дейли Клийн ЕООД, за трета поредна година е Изпълнител по Обществена поръчка на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на фитнес зала на Българска Федерация по Културизъм и Фитнес

Те са коректния партньор за всяка организация и аз съм щастлив да дам референции за тази компания.

Почистване на офис сграда на АТМ Център АД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД от 02.2018 година до 02.2019 година за абонаментно почистване на офис сграда АТМ Център в гр. София, на бул. Цариградско шосе с обща площ 11 135 кв.м.

Почистване на Войс Академи ООД

„Войс Академи“ ООД изполва многократно различните услуги за професионално почистване и поддръжка на „Дейли Клийн“ ЕООД.

Почистване на офис сграда на Иса 2000 ЕООД

Препоръчвам фирма „Дейли Клийн“ ЕООД, както за абонаментно почистване, така и за основни почиствания.

Почистване на офис на Станга АД

Сътрудничеството ни с фирма „Дейли Клийн“ ЕООД ни позволява да я препоръчаме като квалифициран, надежден и коректен партньор.

Почистване на офис на Смарт Комуникейшънс ЕООД

Фирмата Ви разполага с много добро техническо оборудване, квалифициран и добре обучен персонал, като предлага бързо, качествено и напълно уместно обслужване за нуждите на нашите офиси.

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

Изключително се радваме, че успяхме да намерим партньор, на който да разчитаме по всяко време, защото ни дава спокойствие и възможност да се фокусираме върху основната си дейност.

Почистване на офис Ноубокс ООД

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на Дейли Клийн ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.

Почистване на офис Кепстоун пикчърс АД

Дейли Клийн ЕООД доказаха своя професионализъм – изпълняваха коректно и прецизно поетите ангажименти винаги в определения за това срок. Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са резултат на проявената коректност, доказани възможности, много добра материално-техническа база и високо квалифициран персонал.

Почистване на склад на Елтрак България ЕООД

Фирма „Дейли Клийн“ ЕООД, с която „Елтрак България“ ЕООД има работни взаимоотношения за първи път тази година, се доказа като коректен партньор.

Почистване на офис на Глоб Еър Карго ЕООД

“Дейли Клийн” ЕООД е надежден и сигурен партньор в сферата на почистването, който ние препоръчваме на всяка фирма и организация, която търси и държи на качество и професионализъм.

Почистване на Лондон БГ ЕООД

Екипът им е от високо квалифицирани професионалисти, които изпипват своята работа в подробности. Супервайзъри контролират и координират целия процес по изпълнение. Винаги са готови да съдействат, дори в почивни дни. Всички задължения изпълняват в срокове.

Почистване на офис на Интерактив шеър – М ЕООД

Дейли Клийн се доказаха като изпълняват своите задължения с най – високо ниво на качество на предоставената услуга, внимание към детайлите, коректност и прецизност към поетите ангажименти, високо квалифициран персонал и много добра материално-техническа база.

Почистване на офис на Меджик Флейм ЕООД

Съвместната ни работа ни дава увереност, че можем винаги да разчитаме на професионализма и точността на “Дейли Клийн” ЕООД. Препоръчваме ги на всяка фирма или организация, желаеща да получи качествена и коректна услуга в сферата на почистването.

Почистване на офис на Попов и Партньори Акаунтинг ООД

Служителите са коректни и изпълняват в срок възложената работа. Проявяват дискретност и извършват почистването без да възпрепятстват дейността на дружеството. Ползват качествени почистващи препарати и професионална техника.

Почистване на медицински център Ревивми ООД

Впечатление ни направи качеството на предоставената услуга. Резултати си постигат чрез екип от обучени хигиенисти. Отговорник следи за стриктното изпълнение на изработен от тях график на задълженията. При непредвидени ситуации откликват бързо.

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Основно почистване на обекти на Неострой Инженеринг ООД

Екипът на „Дейли Клийн“ ЕООД показва висок професионализъм, услугите се изпълняват качествено и в срок. Със задоволство искам да отбележа, че изборът ни на партньор е изключително удачен, което се доказва с продължаващото ни съвместно сътрудничество.

На база гореизложеното препоръчвам „Дейли Клийн“ ЕООД за партньор при необходимост от професионално почистване.

Почистване на LONDON School of English

„Дейли Клийн“ ЕООД е надежден партньор, който бихме препоръчали на всеки, който се нуждае от качествено и професионално почистване.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на офис на Ваджо Комерс

Докато използвахме услугите на Дейли Клийн ЕООД ние намерихме компания, която отговаря на думите Професионално почистване. Те ни предоставиха силно конкурентна цена, качество без забележки и коректност, която затвърди нашето партньорство за напред.

Почистване на офис и производство на Арте Фасада Дизайн ООД

С настоящата референция изразяваме положителните си впечатления от съвместната работа с фирма “Дейли Клийн” ЕООД, която се грижи за абонаментното и основно почистване на нашия офис и производство в град София.

Почистване на Мирад София ООД

Услугата беше извършена без никакви забележки. Много добро впечатление ми направи, това че обръщат внимание на детайлите. Цените са им без конкуренция и разполагат с гъвкаво работно време.

Почистване на офис на Географика ООД

Нашата увереност, че можем ежедневно да разчитаме на професионализма и точността на „Дейли Клийн“ ООД ни кара уверено да ги препоръчваме на всяка фирма или организация, желаеща да получи качествена услуга в сферата на почистването.

Почистване на офис на Беневент ЕООД

“Беневент ” ЕООД издава настоящата референция като доказателство за отличната ни съвместна работа от 2016 година до този момент.

Почистване на офис на Астела Хоум ЕООД

Напълно удовлетворени от обслужването, отдавна нямаме потребност да проверяваме пазара за конкурентни фирми при ежегодното подписване на договора. За нас единствен възможен отговор е „Дейли Клийн“.

Почистване на офис на Скай Солар България Ко ЕООД

Екипът им е висококвалифициран, обучен и има постоянен контрол върху дейностите, които се извършват във връзка с почистването на офисът ни.

Почистване на офис на Аквамод ООД

С настоящата референция удостоверявам, че фирма „Дейли Клийн“ ЕООД изпълнява комплексни услуги по почистване на фирма „Аквамод“ ООД в гр. София.