Заявете оглед

Почистване на гаражи и паркинги

Почистване на офис

Абонаментно и еднократно почистване

След дългогодишния си опит направихме подбор на най-ефективния начин и техника за постигане на най-качествения резултат при почистването на подземните паркинги и гаражи.

Именно крайния резултат гарантира по-малко прах във Вашите гаражи, което създава по-здравословна и приветлива среда за живущите и ползвателите на сградата.

Защо да изберете нас

С 13 годишния си опит създадохме работеща и резултатна вътрешна политика по качество с главни приоритети:

Подбор на персонала

С правилен подбор, обучение, декларирана ангажираност, изисквания към личностни качества: коректност, лоялност, постоянство, желание, отговорност и организираност не правим компромис.

Контрол

Чрез Супервайзъри и Отговорници съблюдаваме за спазването на всички изисквания и своевременното изпълнение на ангажиментите по детайлно и индивидуално разработен график.

Качество

Чрез Вътрешна Политика по Качеството и фокусиране върху очакванията на Клиента, без компромис с техниката и пособията за почистване получавате отлична услуга.

Достъпни

Вярваме, че препоръката от доволни клиенти спестява разходи по реклама, с което предоставяме достъпни цени съобразени с икономическата обстановка и пазарна среда в страната.
Заявете безплатен оглед

Как започва всичко?

Правим безплатен оглед в удобно за Вас време, при който уточняваме:
 • Вида на подовата настилка
 • Степента на замърсяване
 • Квадратурата
 • Дали ще желаете допълнителни услуги
 • Колко често ще желаете да се извършва почистването /ще Ви препоръчаме различни възможности /еднократно или абонаментно/ съобразени с Вашият паркинг и желание, които ще Ви дадат различни отстъпки/
Почистване на офиси

Според Вида на подовата настилка договаряме как ще почистим

Сухо или Сухо + Морко

Шлайфан бетон - шлайфания бетон позволява и сухо и мокро почистване посредством подопочистващ автомат и индустриална прахосмукачка. Предимството чрез подопочистващия автомат е, че мръсната вода се съхранява в резервоара му и се излива директно в канала. Това е най-ефикасния метод на почистване. Услугата се извършва в следните стъпки и последователност:

 • Ръчно събиране и измитане на едри отпадъци
 • Прахосмукиране с индустриална двумоторна прахосмукачка
 • Мокро измиване посредством подопочистващ автомат
 • Извозване на събрани чували с прах
 • Допълнителни услуги
Не шлайфан бетон – Тук разликата е, че пропускаме мокрото почистване посредством подопочистващия автомат, но ние сме се постарали да минимизираме разликата в крайния резултат чрез най-високия клас не само професионални прахосмукачки, а индустриална серия, с много висока смукателна мощност и ефективност. Услугата се извършва в следните стъпки и последователност:

 • Ръчно събиране и измитане на едри отпадъци
 • Прахосмукиране с индустриална двумоторна прахосмукачка
 • Извозване на събрани чували с прах
 • Допълнителни услуги
Други услуги за почистване

Допълнителни услуги

 • Почистване на лични гаражни врати - само външно или двустранно - Когато е само външно не е необходимо Клиента да се ангажира с осигуряването на достъп. Почистваме посредством прахосмукачки, след това ръчно с микрофибърни кърпи за достъп до релефната част на вратите с обезмаслител
 • Почистване на лични гаражи: разбира се те могат да бъдат включени в цената към почистването на общите части, но в повечето случаи Клиента желае почистване на общите части с опция почистване на личните гаражи по желание на всеки собственик срещу допълнително заплащане. Отново от вида на подовата настилка преценяваме дали можем да ги почистваме само сухо или сухо и мокро
 • Прахосмукиране на паяжини: Прахосмукиране, защото това е най-ефективния начин за най-доброто качество. При огледа се констатира количеството и спрямо него се образува цената. Обръща се внимание и на височината
 • Входна врата/и: за допълнително улеснение предлагаме и почистване на входната врата с прахосмукачка, ръчно с микрофибърни кърпи и обезмаслител
 • Други

Индустриални прахосмукачки

Индустриални прахосмукачки не само професионални, а индустриална серия на фирма TMB Heavy vac. Вакуумната им мощност е увеличена с 50 %, в сравнение с професионалната серия, оборудвани са с тангенциална дюза, имат циклонен конус, радиален филтър, които гарантират по-добър краен резултат. Въздуха в помещението не се запрашава.

Подопочистващи автомати

Ползваме машини на световно доказани лидери в областта на почистващата техника. Това са Керхер, Нилфиск и Фимап. При вземането на решения относно професионалната техника за почистване, сме избрали най-доброто оптимално решение – качество, надеждност и експресен сервиз. Според нуждите, площта и времето избираме вида и големината на най-подходящата машина.

Прахосмукачки

Висок клас с Хепа филтри с до 99.97% филтрация на въздуха предотвратяващи разнасянето на прах, който е един от основните преносители на вируси и алергени. Други предимства: енергийна ефективност от ААА+, по-дълъг кабел, по-дълъг маркуч, висока смукателна мощност, обезшумен мотор, гумени и лагерни колела, гумен пръстен предпазваш Вашите стени и др. фактори спестяващи време, което ние от Дейли Клийн инвестираме в детайлите.

Препарати

Всички препарати са одобрени от РИОКОЗ и Министерството на здравеопазването на Република България, екологично чисти са, с високо дезинфекциращо действие. През годините сме тествали и сравнили препарати на няколко водещи бранда, за да подберем най-ефективните от тях, щадящи здравето и околната среда.

Пособия

За Вашите нужди можем да доставяме тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун, дозатори, диспенсъри, ароматизатори и още над 100 вида артикули с различни бюджетни предложения и качество за всеки продукт. Реално ползваните количества се отчитат на месечна база и се добавят в края на месеца към фактурата на абонаметния Ви план.

Блог

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор? Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния […]

Почистване на молове

Знаете ли, че голяма част от впечатлението за търговския Ви комплекс се придобива от качеството на почистване? А знаете ли, че професионално почистените помещения носят две важни ползи По-приятна атмосфера и по-здравословна среда. Направете правилният и информиран избор, за да осигурите комфорта от който се нуждаете Вие и Вашите гости. За да постигнем отличен краен […]

Колко често да почистваме офиса?

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение. Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че […]