Заявете оглед

Почистване на гаражи и паркинги

Почистване на офис

Абонаментно и еднократно почистване

След дългогодишния си опит направихме подбор на най-ефективния начин и техника за постигане на най-качествения резултат при почистването на подземните паркинги и гаражи.

Именно крайния резултат гарантира по-малко прах във Вашите гаражи, което създава по-здравословна и приветлива среда за живущите и ползвателите на сградата.

Защо да изберете нас

С 13 годишния си опит създадохме работеща и резултатна вътрешна политика по качество с главни приоритети:

Подбор на персонала

С правилен подбор, обучение, декларирана ангажираност, изисквания към личностни качества: коректност, лоялност, постоянство, желание, отговорност и организираност не правим компромис.

Контрол

Чрез Супервайзъри и Отговорници съблюдаваме за спазването на всички изисквания и своевременното изпълнение на ангажиментите по детайлно и индивидуално разработен график.

Качество

Чрез Вътрешна Политика по Качеството и фокусиране върху очакванията на Клиента, без компромис с техниката и пособията за почистване получавате отлична услуга.

Достъпни

Вярваме, че препоръката от доволни клиенти спестява разходи по реклама, с което предоставяме достъпни цени съобразени с икономическата обстановка и пазарна среда в страната.
Заявете безплатен оглед

Как започва всичко?

Правим безплатен оглед в удобно за Вас време, при който уточняваме:
 • Вида на подовата настилка
 • Степента на замърсяване
 • Квадратурата
 • Дали ще желаете допълнителни услуги
 • Колко често ще желаете да се извършва почистването /ще Ви препоръчаме различни възможности /еднократно или абонаментно/ съобразени с Вашият паркинг и желание, които ще Ви дадат различни отстъпки/
Почистване на офиси

Според Вида на подовата настилка договаряме как ще почистим

Сухо или Сухо + Морко

Шлайфан бетон - шлайфания бетон позволява и сухо и мокро почистване посредством подопочистващ автомат и индустриална прахосмукачка. Предимството чрез подопочистващия автомат е, че мръсната вода се съхранява в резервоара му и се излива директно в канала. Това е най-ефикасния метод на почистване. Услугата се извършва в следните стъпки и последователност:

 • Ръчно събиране и измитане на едри отпадъци
 • Прахосмукиране с индустриална двумоторна прахосмукачка
 • Мокро измиване посредством подопочистващ автомат
 • Извозване на събрани чували с прах
 • Допълнителни услуги
Не шлайфан бетон – Тук разликата е, че пропускаме мокрото почистване посредством подопочистващия автомат, но ние сме се постарали да минимизираме разликата в крайния резултат чрез най-високия клас не само професионални прахосмукачки, а индустриална серия, с много висока смукателна мощност и ефективност. Услугата се извършва в следните стъпки и последователност:

 • Ръчно събиране и измитане на едри отпадъци
 • Прахосмукиране с индустриална двумоторна прахосмукачка
 • Извозване на събрани чували с прах
 • Допълнителни услуги
Други услуги за почистване

Допълнителни услуги

 • Почистване на лични гаражни врати - само външно или двустранно - Когато е само външно не е необходимо Клиента да се ангажира с осигуряването на достъп. Почистваме посредством прахосмукачки, след това ръчно с микрофибърни кърпи за достъп до релефната част на вратите с обезмаслител
 • Почистване на лични гаражи: разбира се те могат да бъдат включени в цената към почистването на общите части, но в повечето случаи Клиента желае почистване на общите части с опция почистване на личните гаражи по желание на всеки собственик срещу допълнително заплащане. Отново от вида на подовата настилка преценяваме дали можем да ги почистваме само сухо или сухо и мокро
 • Прахосмукиране на паяжини: Прахосмукиране, защото това е най-ефективния начин за най-доброто качество. При огледа се констатира количеството и спрямо него се образува цената. Обръща се внимание и на височината
 • Входна врата/и: за допълнително улеснение предлагаме и почистване на входната врата с прахосмукачка, ръчно с микрофибърни кърпи и обезмаслител
 • Други

Индустриални прахосмукачки

Индустриални прахосмукачки не само професионални, а индустриална серия на фирма TMB Heavy vac. Вакуумната им мощност е увеличена с 50 %, в сравнение с професионалната серия, оборудвани са с тангенциална дюза, имат циклонен конус, радиален филтър, които гарантират по-добър краен резултат. Въздуха в помещението не се запрашава.

Подопочистващи автомати

Ползваме машини на световно доказани лидери в областта на почистващата техника. Това са Керхер, Нилфиск и Фимап. При вземането на решения относно професионалната техника за почистване, сме избрали най-доброто оптимално решение – качество, надеждност и експресен сервиз. Според нуждите, площта и времето избираме вида и големината на най-подходящата машина.

Прахосмукачки

Висок клас с Хепа филтри с до 99.97% филтрация на въздуха предотвратяващи разнасянето на прах, който е един от основните преносители на вируси и алергени. Други предимства: енергийна ефективност от ААА+, по-дълъг кабел, по-дълъг маркуч, висока смукателна мощност, обезшумен мотор, гумени и лагерни колела, гумен пръстен предпазваш Вашите стени и др. фактори спестяващи време, което ние от Дейли Клийн инвестираме в детайлите.

Препарати

Всички препарати са одобрени от РИОКОЗ и Министерството на здравеопазването на Република България, екологично чисти са, с високо дезинфекциращо действие. През годините сме тествали и сравнили препарати на няколко водещи бранда, за да подберем най-ефективните от тях, щадящи здравето и околната среда.

Пособия

За Вашите нужди можем да доставяме тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун, дозатори, диспенсъри, ароматизатори и още над 100 вида артикули с различни бюджетни предложения и качество за всеки продукт. Реално ползваните количества се отчитат на месечна база и се добавят в края на месеца към фактурата на абонаметния Ви план.

Блог

Как да изберем фирма за Почистване на офиси

Знаете ли, че професионално почистен офис носи със себе две изключително важни ползи, а именно: по- здравословна среда и по-висока работоспособност. Затова споделяме с вас някой от най-важните критерии за правилен избор на изпълнител.

Защо да изберете нас при Почистване на сгради?

Вашият бизнес е лицето за Вашите гости. Вашият бизнес е средата за Вас и Вашите служите. Как започва всичко, какви услуги включва и защо да изберете нас?

Какво представлява услугата по Почистване на подземни паркинги и гаражи?

Почистване на гаражи - Услуга, която навлезе на пазара и ще продължи да се развива, тъй като по закон всяка нова сграда трябва да има предвидени паркоместа в гр. София за живущите.