Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Астела Хоум ЕООД

Почистване на офис на Астела Хоум ЕООД

14/02/2022

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за професионализма и уменията в работата им, за нейното тихо, но незаменимо присъствие в нашия ежедневен работен процес.

С екипа на „Дейли Клийн“ ЕООД работим от м. Януари 2014г. През този период фирмата доказа себе си като надежден и коректен партньор, като част от нашата организация. Ценим високо нейните умения да показва уважение и отговорност към нас като клиенти, както и да защитава във времето своето качествено ниво и професионализъм. Ценим стремежа на фирмата като цяло (от ниво управител до последния човек, ангажиран с дейността й) да расте и да постига нови, по-високи цели и резултати, защото могат и го заслужават. Сигурни сме, че ще продължават да се развиват все повече в дейността, в която са позиционирани.

От започването на съвместната ни работа до днес ние получаваме освен етично и компетентно отношение, също така и гаранцията и спокойствието, че имаме най-доброто, от което се нуждаем. Напълно удовлетворени от обслужването, отдавна нямаме потребност да проверяваме пазара за конкурентни фирми при ежегодното подписване на договора. За нас единствен възможен отговор е „Дейли Клийн“. Когато имаме необходимост от компетентно и професионално мнение за възникнал казус се обръщаме към тях и сме сигурни, че имаме вече решение.

Предвид постигнатите резултати спокойно можем да препоръчаме „Дейли Клийн“ ЕООД като фирма, която заслужава доверието на бъдещите си клиенти. Доверете се и няма да сгрешите.

Управител: Валерия Милова

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.