Заявете оглед

Цени за почистване

Гаранция за качество

За цялостното обезпечаване на услугите по професионално почистване и пълното освобождаване на клиенти от ангажименти свързани с абонаментното почистване ние предлагаме услуги по основно почистване като не правим компромис с изискванията към нашите служители, техниката и препаратите за постигане на резултат без забележки.

За да бъдете Вие сигурни и защото ние сме убедени в качеството на предоставената услуга от нас, ние даваме гаранция – ако имате забелжка и ни се обадите, до 24 часа ще дойдем и ще я отстраним безплатно!

1. Абонаментно почистване

За да получите оферта за абонаментно почистване, моля свържете се с нас или заявете безплатен оглед.

2. Основно почистване

 • Машинно почистване на твърди настилки / мрамор, гранитогрес, мозайка, теракота, фаянс, балатум, варовик и др./ - 1.09 лв./кв.м.

/Услугата се извършва посредством еднодискови машини, снабдени със специално оборудване подбрани според вида на подовата настилка за ефективност и съхранение, с помощта на които се втрива препарат в настилката и се осъществява почистване в дълбочина. Мръсотията, попила в настилката и заседнала между фугите, се разтваря и отстранява. Накрая мощни вакуумни системи подсушават настилката/.

 • Машинно почистване на меки подови настилки /пране /килим, мокет и др./ - 1,19 лв./кв.м.

/Услугата се извършва с високооборотни четкови машини, екстрактори и специални препарати, втриващи и разтварящи замърсяванията и образуващи защитен слой на влакната. Следва дълбоко изсмукване на разтворените вече замърсявания с мощни вакуумсмукателни машини. Накрая се проверява за по-устойчиви петна по настилката, които се отстраняват ръчно. Тъканите остават леко влажни. След горепосочените операции подовата настилка изглежда чиста и свежа, а помещението ухае свежо и приятно/.

 • Прахосмукиране на подови настилки – 0.49 лв./кв. м.

/според вида на подовата настилка и обекта ползваме различни видове професионални прахосмукачки за най-висока ефективност/.

 • Комплексно почистване и дезинфектиране с киселинен препарат на санитарни помещения – 35-50 лв./бр.

/Услугата се извършва посредством професионални средства, падове, четки и киселинни препарати за 100% дезинфекция и почистване на фугите. Киселинните препарати са специално разработени и безвредни/.

 • Машинно пране на седящи места и текстил /столове, дивани, матраци и др./ - 4.59 бр.

/Почистването се извършва посредством професионални екстрактори, препарати и оборудване. В дълбочина се отстранаяват и най-упоритите петна, материята остава леко влажна. След почистването цветовете стават по-свежи и ярки, влакната защитени, а мебелите заживяват нов живот/.

 • Професионално почистване на прозорци и витрини до 3 метра височина /едностранно/ - 0.69 лв./кв.м.

/Услугата се извършва с професионални почистващи пособия и препарати, с помощта на които бързо и ефикасно се отстраняват строителни замърсявания, мазни отпечатъци от пръсти, насекоми, емисии и др. Прозорците се обработват с ножове Солинген. При основно почистване дограмата се почиства ръчно като според вида на замърсяването се избират най-подходящите средства и препарати. Бързото изсъхване и образуването на предпазен филм върху стъклото и дограмата гарантират блясъка и бавното им замърсяване/.

 • Професионално почистване на прозорци и витрини над 3 метра височина /едностранно/ - 1.69 лв./кв.м.

/Според спецификата на обекта почистване се извършва посредством вишки или телескопи. Ползват се професионални почистващи пособия и препарати, с помощта на които бързо и ефикасно се отстраняват строителни замърсявания, мазни отпечатъци от пръсти, насекоми, емисии и др. Прозорците се обработват с ножове Солинген. При основно почистване дограмата се почиства ръчно като според вида на замърсяването се избират най-подходящите средства и препарати. Бързото изсъхване и образуването на предпазен филм върху стъклото и дограмата гарантират блясъка и бавното им замърсяване/.

 • Професионално почистване на прозорци и дограма с Алпинисти – 1.90 лв./кв.м.

/Посредством пособия за безопасност и професионални почистващи пособия и препарати, с помощта на които бързо и ефикасно се отстраняват строителни замърсявания, мазни отпечатъци от пръсти, насекоми, емисии и др. Прозорците се обработват с ножове Солинген. При основно почистване дограмата се почиства ръчно като според вида на замърсяването се избират най-подходящите средства и препарати. Бързото изсъхване и образуването на предпазен филм върху стъклото и дограмата гарантират блясъка и бавното им замърсяване/.

 • Професионално почистване на дограми – 0.49 лин./м.

/Според вида замърсяване се употребяват различни видове препарати и пособия/.

 • Импрегниране – 4.49

/Нансянето на импрегнант не променя вида на материала, той попива в тях и така ги запазва от възможното вредно влияние на атмосферните условия. Услугата се извършва след предварително машинно почистване/.

 • Обезпрашаване - почистване на час – 11.49 лв./час

/В зависимост от повърхностите се подбират подходящите препарати, които да подхранят и предпазят максимално дълго след почистването повърхността. Микрофибърните кърпи, с които работим са предоставени от нашите немски партньори/.

 • Извозване (изхвърляне) на ненужни вещи и отпадъци – след оглед
 • Пране на вертикални щори (машинно) – 3 лв./кв.м.

/Почистването се извършва посредством професионални екстрактори, препарати и оборудване. Щорите не се откачат – перат се на място, което е допълнителен комфорт за клиента. Отстранаяват и най-упоритите петна, материята остава леко влажна. След почистването цветовете стават по-свежи и ярки, влакната защитени/.

 • Почистване на алуминиеви щори – 3 лв./кв.м.

/Посредством антистатчни препарат и немски микрофибърни кърпи всяка една лента се почиства на място. Щорите се почистват от двете страни/.

 • Комплексно почистване (вкл. точки 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9 и 11)
 • Полиране или шлайфане на твърди подови настилки – след оглед

/Посредством диамантени дискове подовата настилка се шлайфа като се в началото се преценява захабеността й, според която се ползват различни едрини на дисковете. За получаване на огледален блясък шлайфането завършва с 5000 номер на диска. Финално настилката се импрегнира за подчертаване на цветовете и по-дългото й съхранение/.

3. Машинно почистване на закрити паркинги и гаражи – след оглед

Отстъпки

 • при абонаментно почистване и поддържане на хигиената
 • при големи площи
 • при комплексни услуги

Бележка 1

При утежнени условия, в зависимост от замърсяването, празнични дни, часа в който се извършва услугата цената може да се повиши.

 • транспортна такса в рамките на София – 15 лв.
 • при необходимост от престой в платена зона, клиента заплаща паркинг

Посочените цени са без включено ДДС