Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Аквамод ООД

Почистване на офис на Аквамод ООД

13/02/2022

С настоящата референция удостоверявам, че фирма „Дейли Клийн“ ЕООД изпълнява комплексни услуги по почистване на фирма „Аквамод“ ООД. Всички договорени услуги се изпълняват при стриктно спазване на условията на договора, с високо качество и при съобразяване с конкретни условия на работа в обекта.

Персоналът на фирмата е квалифициран, любезен и отзивчив. Комуникацията с ръководството е отлична. Изпълнението на услугите се контролира често на място от оторизиран отговорен служител.

Във връзка с гореизложените факти, препоръчвам фирма „Дейли Клийн“ ЕООД като сигурен и надежден партньор в сферата на почистването.

Управител: Александър Личев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.