Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

10/05/2023

С настоящата референция „ПУКЕТ Студио“ ООД удостоверява, че Дейли Клийн ЕООД, като фирма специализирана в почистването на всички видове повърхности, коректно и точно изпълнява поетите ангажименти, като им благодарим за бързата реакция и спазване на сроковете.

Изключително се радваме, че успяхме да намерим партньор, на който да разчитаме по всяко време, защото ни дава спокойствие и възможност да се фокусираме върху основната си дейност.

Желаем на управителя и служителите сили и възможности и в бъдеще да поддържат качеството на изпълнението на такова високо ниво!

Управител: Михаела Михайлова

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на Платинум Бизнес Център

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.