Заявете оглед

Препоръки за гаражи

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок на ул. Вера Мутафчева 7

Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 535

Етажната собственост на Блок 535 с адрес гр. София, ж.к. Младост 1 бл. 535, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки и почистване на входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок на ул. Атанас Яранов 19

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Атанас Яранов 19, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 302

Етажната собственост на Блок 302 с адрес гр. София, ж.к. Младост 3, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Борис Арсов №7

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, кв. Витоша, ул. Борис Арсов 7 и представител Станка Дончева, с телефонен номер 0897987616, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки, двустранно почистване на входни и лични гаражни врати. Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 155

Етажната собственост на Блок 155 с адрес гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Григорий Горбатенко 6, бл. 155, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки и почистване на лични и входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Голаш №28Б

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Голаш №28Б оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки, водосмукиране и двустранно почистване на входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на бул. Симеоновско шосе №85И

Етажната собственост с адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 85И оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Йордан Радичков №5

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София,кв. Витоша, ул. Йордан Радичков №5 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 487

Етажната собственост на Блок 487 с адрес гр. София, ж.к. Младост 4 бл. 487 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки на лични гаражи, рампа и общи части и почистване на лични и входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 114

Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 61 в кв. Манастирски ливади

Етажната собственост на Блок 61 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки на лични гаражи, рампа и общи части и почистване на лични и входни гаражни.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 35 в кв. Полигона

Етажната собственост на Блок 35 с адрес гр. София, кв. Полигона бл. 35 с представител Недко Иванов,оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки и мазе, прахосмукиране и измиване на тръба и прахосмукиране на паяжини.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок в кв. Дианабад, ул.132 №11

Етажната собственост на Блок 132 с адрес гр. София. Кв. Дианабад, ул. 132 №11 и представител Искрен Димов оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки, почистване на входни гаражни врати и прахосмукиране на рампа.

Абонаментно почистване на подземен гараж на Етажна собственост на бл.43

Етажната собственост на Блок 43 с адрес гр. София, кв. Полигона бл. 43 с представител Ивелина Запрева, с телефонен номер 0886866667, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки на лични гаражи и общи части, измиване на пожарни кутии, почистване на лични и входни гаражни врати и прахосмукиране на паяжини.

Абонаментно почистване на подземен паркинг на Етажна собственост на ул. Слав Караславов №1

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Слав Караславов №1 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД. Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

Абонаментно почистване на подземен паркинг на Етажна собственост на ул. Жеко войвода №6-8

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Жеко Войвода №6-8 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки, прахосмукиране на рампи и двустранно почистване на входни и лични гаражни врати.

Абонаментно почистване на подземен паркинг на Етажна собственост на блок 111

Етажната собственост на Блок 111 с адрес гр. София, ж.к. Мусагеница бл. 111 с представител Стефан Василев, с телефонен номер 0888400580, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки и почистване на входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на подземен паркинг на Етажна собственост на Блок 156

Етажната собственост на Блок 156 с адрес гр. София, ж.к. Младост 1 бл. 156 с представител Борис Иванов, с телефонен номер 0888250058, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки на лични гаражи и общи части и почистване лични и входни гаражни врати.