Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на Платинум Бизнес Център

Почистване на Платинум Бизнес Център

22/11/2023

С настоящата референция ние от Платинум Бизнес Центъризразяваме удовлетвореността си от професионализма и проявената коректност при съвместната ни работа с „Дейли Клийн“ ЕООД.

Те са най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания. Това е една от малкото фирми, в която контролът над персонала е постоянен и на най-високо ниво. Те реагират изключително бързо и адекватно при спешни ситуации. Винаги са готови да съдействат, дори в почивни дни. Всичко се изпълнява за възможно най-кратък срок.
Като заключение препоръчваме „Дейли Клийн“ ЕООД като надежден и коректен професионалист в сферата на основното и абонаментно почистване.

Управител: Росен Русев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

От 2018 година фирма Дейли Клийн ЕООД, за трета поредна година е Изпълнител по Обществена поръчка на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“.