Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис сграда на АТМ Център АД

Почистване на офис сграда на АТМ Център АД

14/02/2022

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД от 02.2018 година до 02.2019 година за абонаментно почистване на офис сграда АТМ Център на бул. Цариградско шосе с обща площ 11 135 кв.м. Нямаме забележки към предоставената от тях услуга. Работят изцяло обучени професионалисти, които ползват професионални машини за почистване и специални препарати, отговарящи на всички стандарти.
Редовно се осъществява контрол по качеството.
С най-голямо удоволствие препоръчваме „Дейли Клийн“ ЕООД като сигурен и надежден партньор за всички заинтересовани страни.
Управител: Тодор Вергиев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.