Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

28/02/2022

В качеството си на Управител на „Българска консултантска организация“ ЕООД, с настоящата референция искам да благодаря на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Фирмата разполага с екип от професионалисти, които обръщат внимание на всички детайли, спазват точно поставените задачи и ги изпълняват в срок. Отговорникът следи всяко действие на персонала, като при необходимост прави конструктивни предложения за подобряване качеството на работата. Техниката и препаратите, които фирмата използва, са от най-висок клас.

Откровено препоръчваме фирма „Дейли Клийн“ ЕООД като една от най-добрите фирми в сферата на почистването.

Управител: Стоян Ставрев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.