Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

25/02/2022

От 2018 година фирма Дейли Клийн ЕООД, за трета поредна година е Изпълнител по Обществена поръчка на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“.

За изминалите години доказват многократно, че са професионалисти и държат на качеството и не правят компромиси при изпълнение на задълженията си.

Разполагат с най-висок клас техника и имат екип от професионалисти.

Препоръчваме фирма Дейли Клийн ЕООД като една от най-добрите фирми в сферата на абонаментно почистване.

Управител: д-р Столина Добрева – Директор

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на офис сграда на РИЦ Асошиът АД

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

Изключително се радваме, че успяхме да намерим партньор, на който да разчитаме по всяко време, защото ни дава спокойствие и възможност да се фокусираме върху основната си дейност.

Почистване на офис Ноубокс ООД

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на Дейли Клийн ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.