Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

Почистване на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“

25/02/2022

От 2018 година фирма Дейли Клийн ЕООД, за трета поредна година е Изпълнител по Обществена поръчка на Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“.

За изминалите години доказват многократно, че са професионалисти и държат на качеството и не правят компромиси при изпълнение на задълженията си.

Разполагат с най-висок клас техника и имат екип от професионалисти.

Препоръчваме фирма Дейли Клийн ЕООД като една от най-добрите фирми в сферата на абонаментно почистване.

Управител: д-р Столина Добрева – Директор

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.