Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на Войс Академи ООД

Почистване на Войс Академи ООД

14/02/2022

„Войс Академи“ ООД изполва многократно различните услуги за професионално почистване и поддръжка на „Дейли Клийн“ ЕООД. За нас е удоволствие да изразим удовлетворението от професионализма и високото качество на тяхната работа.

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на „Дейли Клийн“ ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.

„Войс Академи“ ООД ще се довери и в бъдеще на коректността, партньорските отношения и високото качество на работата на „Дейли Клийн“ ЕООД.

„Войс Академи“ ООД препоръчва „Дейли Клийн“ ЕООД, като коректен и надежден партньор!

Управител: Петя Димитрова

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.