Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис Ноубокс ООД

Почистване на офис Ноубокс ООД

05/05/2023

Ноубокс ООД използва многократно различните услуги за професионално почистване и поддръжка на Дейли Клийн ЕООД. За нас е удоволствие да изразим удовлетворението от професионализма и високото качество на тяхната работа.

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на Дейли Клийн ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.

Ноубокс ООД ще се довери и в бъдеще на коректността, партньорските отношения и високото качество на работа на Дейли Клийн ЕООД.

Ноубокс ООД препоръчва Дейли Клийн ЕООД като коректен и надежден партньор!

Управител: Петя Димитрова

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на Платинум Бизнес Център

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.