Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис и производство на Арте Фасада Дизайн ООД

Почистване на офис и производство на Арте Фасада Дизайн ООД

28/02/2022

С настоящата референция изразяваме положителните си впечатления от съвместната работа с фирма “Дейли Клийн” ЕООД, която се грижи за абонаментното и основно почистване на нашия офис и производство.

Услугите се извършат професионално от предоставения ни екип и стриктно се контролират от супервайзър.

Като лидер и синоним на качество в областта на проектирането и дизайна на сгради, монтажа и производството на фасади за нас е важно да осигурим комфорт на нашите служите и гости. След дългосрочната си работа, препоръчваме фирма “Дейли Клийн” като надежден и коректен партньор за услуги по абонаментно почистване.

Управител: Стефан Недков

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.