Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на НИМ и Боянска Църква

Почистване на НИМ и Боянска Църква

13/09/2023

Настоящата РЕФЕРЕНЦИЯ на Дейли Клийн ЕООД се издава въз основа на сключени договори за Абонаментно почистване от 2014 г., 2015 г., 2017 г. и от 2019 г., от които: първият със срок от една година, а другите три със срок от две години.
През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.
Изграденото доверие и положителните отзиви на фирмата са резултат на проявената коректност, модерно техническо оборудване и високо квалифициран персонал.
С най –голямо удоволствие препоръчваме Дейли Клийн като сигурен и надежден партньор.

Управител: Доц. Д-р Бони Петрунова - Директор

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на Платинум Бизнес Център

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.