Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на НИМ и Боянска Църква

Почистване на НИМ и Боянска Църква

18/03/2022

Настоящата РЕФЕРЕНЦИЯ на Дейли Клийн ЕООД се издава въз основа на сключени договори за Абонаментно почистване от 2014 г., 2015 г., 2017 г. и от 2019 г., от които: първият със срок от една година, а другите три със срок от две години.
През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.
Изграденото доверие и положителните отзиви на фирмата са резултат на проявената коректност, модерно техническо оборудване и високо квалифициран персонал.
С най –голямо удоволствие препоръчваме Дейли Клийн като сигурен и надежден партньор.

Управител: Доц. Д-р Бони Петрунова - Директор

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на офис на Ваджо Комерс

Докато използвахме услугите на Дейли Клийн ЕООД ние намерихме компания, която отговаря на думите Професионално почистване. Те ни предоставиха силно конкурентна цена, качество без забележки и коректност, която затвърди нашето партньорство за напред.