Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Беневент ЕООД

Почистване на офис на Беневент ЕООД

24/02/2022

“Беневент ” ЕООД издава настоящата референция на фирма “Дейли Клийн” ЕООД, като доказателство за отличната ни съвместна работа от 2016 година до този момент.

Фирмата разполага с отлични професионални прахосмукачки от най-висок клас. Персоналът им е отлично обучен и квалифициран, което води до перфектно изпълнение на поставените задачи от нас. Контролът от Отговорника е ежеседмичен. При нужда винаги може да разчитаме на бързата и адекватна реакция на фирма “Дейли Клийн” ЕООД.

Изцяло препоръчваме качествените услуги и коректното отношение на фирма “Дейли Клийн” ООД, като се надяваме да продължим съвместната си работа и за в бъдеще. Защото ние държим на най-високото качество за почистването на нашите офиси, а именно те ни го осигуряват.

Управител: Мария Миховска

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.