Заявете оглед

За нас

Създадена през 2008 година Дейли Клийн ЕООД е компания с основна дейност професионално почистване на Офиси, Сгради, Производства, Търговски центрове и Подземни паркинги и Гаражи.

Мисията ни: Да надминем очакванията на всеки наш Клиент

Визията ни: Да предоставим на Kлиента комплексна услуга с внимание към всеки детайл, която да осигури по-здравословна и комфортна среда.

Ценностите ни: Ние вярваме, че крайния резултат зависи от Хората, ние сме един Eкип и силно ценим: коректност, резултати, лоялност, организираност и постоянство.

Инвестициите, професионализмът и натрупания опит на нашият екип гарантират крайния резултат като всеки поет от нас ангажимент е съпроводен с внимателно планиране, детайлно организиране и перфектно изпълнение - Вашето доверие е наш приоритет.
Това, с което се гордеем и най-важното ни постижение за дългите години практика в професионалното почистване е, че ние от Дейли Клийн създадохме успешна и резултатна вътрешна политика по качеството, с която утвърждаваме името си на надежден и коректен партньор.

Нашият Екип

Понастоящем фирмата се ръководи от Мениджърски екип. Той организира дейността, установява принципите и правилата, които диктуват насоките на работа и поведение в Дейли Клийн.

Следва звеното на Супервайзърите. Те контролират, координират и организират дейността за качественото й изпълнение с клиентите и служителите.

Администрацията е с основни задължения да организира, координира, кореспондира и съдейства по цялата дейност на фирмата.

Следващото оперативно звено е екипът от Отговорници. Те изпълняват функциите по организация, координация и почистване на конкретния обект и предаването му без забележки. Отчитат се на Супервайзърите си.

Най-многочислено е звеното на Хигиенистите. Те са персоналът на даден обект и са ангажирани с непосредственото му почистване. Пряко са подчинени на Отговорника, респективно на Супервайзърите. Държим хигиенистите да вършат задачите си в съответствие със стандартите и изискванията на фирмата. Най-често именно хигиенистите изграждат мнението и са лицето на фирма Дейли Клийн пред Kлиента.

Служители на Дейли Клийн