Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

18/03/2022

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД от 10.2017 година до 10.2018 година за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост с обща площ около 10 000 кв.м.

Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

С най-голямо удоволствие препоръчваме „Дейли Клийн“ ЕООД като сигурен и надежден партньор.

Управител: Тодор Митев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.

Почистване на офис на Ваджо Комерс

Докато използвахме услугите на Дейли Клийн ЕООД ние намерихме компания, която отговаря на думите Професионално почистване. Те ни предоставиха силно конкурентна цена, качество без забележки и коректност, която затвърди нашето партньорство за напред.