Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

18/07/2022

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД от 10.2017 година до 10.2018 година за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост с обща площ около 10 000 кв.м.

Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

С най-голямо удоволствие препоръчваме „Дейли Клийн“ ЕООД като сигурен и надежден партньор.

Управител: Тодор Митев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на офис сграда на РИЦ Асошиът АД

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

Изключително се радваме, че успяхме да намерим партньор, на който да разчитаме по всяко време, защото ни дава спокойствие и възможност да се фокусираме върху основната си дейност.

Почистване на офис Ноубокс ООД

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на Дейли Клийн ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.