Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Скай Солар България Ко ЕООД

Почистване на офис на Скай Солар България Ко ЕООД

12/02/2022

С тази референция искам да изкажа благодарността си към фирма „Дейли Клийн“ ЕООД, с които работим от края на 2018 година. Изцяло сме се доверили на тях за почистването на офисът ни.

Екипът им е висококвалифициран, обучен и има постоянен контрол върху дейностите, които се извършват.

Използват висококачествени препарати и машини.

Препоръчвам фирма „Дейли Клийн“ ЕООД, както за абонаментно почистване на офис, така и за основни почиствания.

Управител: Десислав Горанов

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.