Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на Мирад София ООД

Почистване на Мирад София ООД

27/02/2022

Настоящата препоръка се издава в резултат на извършените услуги от фирма Дейли Клийн ЕООД – Машинно пране на меки подови настилки.

Услугата беше извършена без никакви забележки. Много добро впечатление ми направи, това че обръщат внимание на детайлите. Цените са им без конкуренция и разполагат с гъвкаво работно време.

Управител: Мирослав Печев

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.