Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на офис на Географика ООД

Почистване на офис на Географика ООД

14/02/2022

С настоящата референция писмено потвърждаваме нашата удовлетвореност от качеството и професионализма на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД.

Спазването на графиците и сроковете, добре обучените специалисти в областта на почистването, както и професионалната техника, с която разполага фирмата, я правят желан партньор за работа от „Географика“ ООД.

Нашата увереност, че можем ежедневно да разчитаме на професионализма и точността на „Дейли Клийн“ ООД ни кара уверено да ги препоръчваме на всяка фирма или организация, желаеща да получи качествена услуга в сферата на почистването.

Управител: Веселина Димитрова

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.