Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на LONDON School of English

Почистване на LONDON School of English

14/02/2022

Работим с фирма Дейли Клийн ЕООД от началото на 2017 година.
С настоящата препоръка изразяваме своето задоволство от съвместната ни дейност.

Изграденото доверие и положителни отзиви към фирмата са в резултат на високото качество на предлаганите от нея услуги.

Персонала им е добре подбран и обучен, който стриктно спазва своя график. Ръководители контролират и съгласуват дейността с нас.

Фирмата има коректно и отговорно отношение към всички поети ангажименти, спазва поставени срокове и има навременна реакция при нужда.

„Дейли Клийн“ ЕООД е надежден партньор, който бихме препоръчали на всеки, който се нуждае от качествено и професионално почистване.

Управител: Соня Тотевска

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.