Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

31/03/2022

Ръководството на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД и спортен клуб Олиснукър с подписа на представляващия я управител издава настоящата препоръка в уверение на това, че в процеса на съвместната ни работа с фирма Дейли Клийн ЕООД, през изтеклите 2 години ние срещнахме в нейно лице сериозен, компетентен и достоен партньор.

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Изказваме сърдечна благодарност на собственика на Дейли Клийн г-н Елин Милков за проявяваната лоялност, лична ангажираност и добросъвестност във всеки един момент на нашето сътрудничество.

Настоящата препоръка се издава, за да послужи пред бъдещите партньори и клиенти на фирма Дейли Клийн.

Управител: Олег Велинов

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на Платинум Бизнес Център

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Българска Консултантска Организация ЕООД

В качеството си на Управител искам да благодаря за професионализма, точността и коректността, с които извършват дейностите по абонаментно почистване на нашия офис.

Почистване на офис на КПМ Акаунтинг ООД

Ние сме напълно удовлетворени от резултата и качеството на услугата, която получаваме. Те са надежден и коректен бизнес партньор.