Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

31/03/2022

Ръководството на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД и спортен клуб Олиснукър с подписа на представляващия я управител издава настоящата препоръка в уверение на това, че в процеса на съвместната ни работа с фирма Дейли Клийн ЕООД, през изтеклите 2 години ние срещнахме в нейно лице сериозен, компетентен и достоен партньор.

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Изказваме сърдечна благодарност на собственика на Дейли Клийн г-н Елин Милков за проявяваната лоялност, лична ангажираност и добросъвестност във всеки един момент на нашето сътрудничество.

Настоящата препоръка се издава, за да послужи пред бъдещите партньори и клиенти на фирма Дейли Клийн.

Управител: Олег Велинов

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на административна сграда на Сити Билд Студио ООД

Ползваме услугите на фирма „Дейли Клийн“ ЕООД за абонаментно почистване на сградата на НАП - Офис Младост, в град София, с обща площ около 10 000 кв.м. Доволни сме както от самата фирма, която е изключително коректна, така и от персоналът, който е високо квалифициран и винаги перфектен в изпълнението на поставените задачи.

Почистване на НИМ и Боянска Църква

През тези седем години фирма Дейли Клийн ЕООД доказа, че са коректна фирма и изпълняват своите задължения професионално, без забележки в сградата на Национален Исторически Музей с приблизителна площ от 11 000 кв. м. и Боянска църква с приблизителна площ от 200 кв. м.

Почистване на офис на Ваджо Комерс

Докато използвахме услугите на Дейли Клийн ЕООД ние намерихме компания, която отговаря на думите Професионално почистване. Те ни предоставиха силно конкурентна цена, качество без забележки и коректност, която затвърди нашето партньорство за напред.