Заявете оглед

Препоръки за почистване на офиси

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

Почистване на заведения на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД

31/03/2022

Ръководството на Национална Снукър и билярд Академия ЕООД и спортен клуб Олиснукър с подписа на представляващия я управител издава настоящата препоръка в уверение на това, че в процеса на съвместната ни работа с фирма Дейли Клийн ЕООД, през изтеклите 2 години ние срещнахме в нейно лице сериозен, компетентен и достоен партньор.

Фирма Дейли Клийн посреща нашите ежедневни потребности с уважение, коректност и професионализъм. Намираме ново отношение и нова концепция на обслужване, каквито не сме срещали до момента. Признателни сме за ежедневно показваните всеодайност, организираност и подреденост.

Изказваме сърдечна благодарност на собственика на Дейли Клийн г-н Елин Милков за проявяваната лоялност, лична ангажираност и добросъвестност във всеки един момент на нашето сътрудничество.

Настоящата препоръка се издава, за да послужи пред бъдещите партньори и клиенти на фирма Дейли Клийн.

Управител: Олег Велинов

Елин Милков

Още препоръки

Почистване на офис сграда на РИЦ Асошиът АД

Те са едни от най-големите професионалисти в бранша на почистването, разполагат с високо квалифициран персонал. „Дейли Клийн“ ЕООД разполагат с машини и препарати за почистване от най-висок клас. Работят качествено, наблягат на детайлите и най-важното е, че изпълняват стриктно нашите изисквания.

Почистване на офис на Пукет Студио ООД

Изключително се радваме, че успяхме да намерим партньор, на който да разчитаме по всяко време, защото ни дава спокойствие и възможност да се фокусираме върху основната си дейност.

Почистване на офис Ноубокс ООД

Фирмата разполага с квалифициран и отговорен персонал, използва професионална почистваща техника и качествени препарати на световни, водещи фирми – предпоставки за изграждане на доверие и качествено обслужване.

Други основни предимства на Дейли Клийн ЕООД са гъвкавото работно време на фирмата и готовността за пълно съобразяване с нуждите, възможностите и времевите ограничения, както и краткото време за реагиране при спешна поръчка.