Заявете оглед

Препоръки за почистване на гаражи

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Йордан Радичков №5

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Йордан Радичков №5

09/06/2022

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София,кв. Витоша, ул. Йордан Радичков №5 и представител Анатоли Лалчев, с телефонен номер 0897944419, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки. Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

С удоволствие препоръчваме Дейли Клийн ЕООД като сигурна и надеждна фирма.

Представител: Анатоли Лалчев

Елин Милков

Още препоръки

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 487

Етажната собственост на Блок 487 с адрес гр. София, ж.к. Младост 4 бл. 487 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки на лични гаражи, рампа и общи части и почистване на лични и входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 114

Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 61 в кв. Манастирски ливади

Етажната собственост на Блок 61 оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки на лични гаражи, рампа и общи части и почистване на лични и входни гаражни.