Заявете оглед

Препоръки за почистване на гаражи

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Голаш №28Б

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на ул. Голаш №28Б

24/06/2022

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Голаш №28Б и представител Радослав Къргов, с телефонен номер 0877022122, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки, водосмукиране и двустранно почистване на входни гаражни врати. Фирмата разполага с квалифициран и обучен персонал, който изпълнява стриктно поставените задачи в срок. Използват професионална техника в отлично и изрядно състояние.

С удоволствие препоръчваме Дейли Клийн ЕООД като сигурна и надеждна фирма.

Представител: Радослав Къргов

Елин Милков

Още препоръки

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 535

Етажната собственост на Блок 535 с адрес гр. София, ж.к. Младост 1 бл. 535, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки и почистване на входни гаражни врати.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок на ул. Атанас Яранов 19

Етажната собственост на Блок с адрес гр. София, ул. Атанас Яранов 19, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо и мокро почистване на подови настилки.

Абонаментно почистване на паркинг на Етажна собственост на Блок 302

Етажната собственост на Блок 302 с адрес гр. София, ж.к. Младост 3, оценява отлично извършените услуги на фирма Дейли Клийн ЕООД по сухо почистване на подови настилки.