Заявете оглед

Блог

Защо да изберете нас при Почистване на сгради?

Защо да изберете нас при Почистване на сгради?

03/04/2024

Вашият бизнес е лицето за Вашите гости. Вашият бизнес е средата за Вас и Вашите служите. Как започва всичко, какви услуги включва почистването? Защо да изберете нас за Ваш партньор?

На база дългогодишният си опит създадохме работеща система, която гарантира качествени резултати, с които ще осигурим по-здравословна и приветлива среда, с която ще впечатлим Вас и Вашите гости.

За постигането на отличен краен резултат имаме разработена вътрешна политика по качеството с главни приоритети:

Подбор на персонала

Подбираме, обучаваме и разчитаме на квалифицирани служители, постигащи отлични резултати.


Контрол

Осъществяваме го чрез Супервайзъри, Отговорници и индивидуално разработен график до най-малкия детайл за ясно поставени цели и наблюдение по изпълнението му.


Качество

Изискваме качество във всяко едно отношение: качество на почистване, качествено оборудване и разбира се качествено отношение.


Гъвкавост

Услугите ни са съобразени с комфорта и нуждите на клиента. Предлагаме пълна гама от услуги свързани с почистването.


Ценова политика

достъпни цени благодарение на отлично свършена работа и препоръки на наши клиенти.

Всичко започва с безплатен оглед в удобно за Вас време, при който уточняваме:

Вида на обекта и квадратура, според която може да получите Отстъпки.
Кога ще извършваме почистването: преди работно време, по време на работно време и след работно време.
Какви услуги да включва почистването на сгради, почистването на офиси и почистването на молове.
Осигуряваме прахосмукачки, пособия, препарати и консумативи.
Индивидуални решения.

Стандартни услуги

които са включени при почистване на сгради в град София:
Прахосмукиране на подови настилки;
Измитане на подови настилки – /препоръчваме прахосмукиране за по-добро качество. Извършваме измитане само, ако Клиента държи на измитането или е невъзможно прахосмукирането/
Измиване на твърди подови настилки посредством подопочистващи автомати
Измиване на твърди подови настилки - ръчно
Дезинфекциране на контактни повърхности: дръжки на врати, ключове за осветление, смесители на мивки, парапети, бутони на асансьори и други
Почистване и обезпрашаване на бюра и мебели
Почистване на первази, радиатори и вертикални повърхности
Почистване на столове и техните крака
Почистване на врати
Почистване на фаянс по стени на санитарни помещения
Измиване и дезинфекциране на тоалетни чинии, писоари, плотове на мивки на санитарни помещения
Почистване на огледала и стъклени повърхности
Почистване на диспенсъри за консумативи
Отваряне и затваряне на прозорците за проветряване
Зареждане на диспенсърите с течен сапун, тоалетна хартия и хартиени кърпи за ръце и др.
Измиване на съдове
Изнасяне на сметта и изразходените консумативи, резултат от почистването
Почистване на хладилници
Почистване на кафе машини
Премахване на паяжини

Допълнителни услуги

по основно почистване на сгради и почистване на офиси, които се плащат допълнително или са заложени предварително в абонаментния Ви план:

Машинно пране на килими и мокети
Машинно пране на столове и дивани
Почистване на дограма и прозорци
Почистване или машинно пране на място на щори в зависимост от вида им
Машинно почистване на фуги и подови настилки посредством киселинни препарати
Основно почистване на санитарни помещения посредством киселинни препарати
Основно почистване на осветителни тела
Други

При услугата почистване на сгради, неизменна част от почистването са техниката, препаратите и пособията.
Подопочистващи автомати: Ползваме на световно доказани лидери в областта на почистващата техника. Това са Керхер, Нилфиск и Фимап. При вземането на решения относно професионалната техника за почистване на сгради, сме избрали най-доброто оптимално решение – качество, надеждност и експресен сервиз.
Прахосмукачки: Високия клас притежават Хепа филтри с до 99.97% филтрация на въздуха. Това предотвратява разнасянето на прах, който е един от основните преносители на вируси и алергени. Освен това, нашите прахосмукачки притежават допълнителни предимства като: енергийна ефективност от ААА+, по-дълъг кабел, по-дълъг маркуч от тялото на прахосмукачката до дръжката, висока смукателна мощност, обезшумен мотор ( само преминаването на въздух се чува), гумени и лагерни колела за по-добра мобилност, гумен пръстен предпазващ Вашите стени от нараняване и др. фактори улесняващи работата, спестяващи време, което ние от Дейли Клийн инвестираме в детайлите.
Препарати: Всички препарати са одобрени от РИОКОЗ и Министерството на здравеопазването на Република България, екологично чисти са, с високо дезинфекциращо действие. През годините сме тествали и сравнили препарати на няколко водещи бранда, за да подберем най-ефективните от тях, щадящи здравето и околната среда при почистването на сгради, почистването на офиси и индустриалното почистване.
Пособия: Всички пособия пряко свързани с почистване на сгради като: колички, метли и лопати, микрофибърни кърпи, гъби, препарати и други осигуряваме за почистването и подбираме правилно за най-голяма ефективност и щадяща повърхностите.
Консумативи: За Вашите нужди можем да доставяме тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун, дозатори, диспенсъри, ароматизатори и още над 100 вида артикули с различни бюджетни предложения и качество за всеки продукт. Реално ползваните количества се отчитат на месечна база и се добавят в края на месеца към фактурата на абонаметния Ви план.

За нас клиентът е цар, а чистота от съществено значение във всяко едно отношение. Не само държим на това, а сме готови и да го докажем.
Изберете „Дейли Клийн“ за почистване на сгради София и си подарете приятна атмосфера, която да Ви зарежда с положителна енергия за много положителни резултати.

Kalin Lilov

Още от блога

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор? Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния […]

Почистване на молове

Знаете ли, че голяма част от впечатлението за търговския Ви комплекс се придобива от качеството на почистване? А знаете ли, че професионално почистените помещения носят две важни ползи По-приятна атмосфера и по-здравословна среда. Направете правилният и информиран избор, за да осигурите комфорта от който се нуждаете Вие и Вашите гости. За да постигнем отличен краен […]

Колко често да почистваме офиса?

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение. Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че […]