Заявете оглед

Блог

Колко често да почистваме офиса?

Колко често да почистваме офиса?

11/04/2024

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение.

Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че загубите за фирмата от болничен на един служител могат да бъдат в много по-големи размери от разликата в месечната такса.

Другите фактори за определяне периодичността за честотата на почистване на офиси са:

  • броя на служителите – повечето служители по-голямо замърсяване
  • В зависимост от квадратурата – повечето почиствания за извън работното време на клиента, което предполага ограничение във времето. Всеки хигиенист има капацитет на квадратурата на почистване според предоставеното му време за почистване.
  • Фактори като това дали в офиса се влиза директно от улицата или се преминава през фоайе, асансьор и стълби, което предотвратява внасянето на боклук от обувките директно от улицата особено във зимно време.
  • В зависимост от трафика – ако офиса Ви е с малко служители, но пък клиенти често го посещават.
  • Други специфични фактори според вида на бизнеса.

След съобразяване с всички индивидуални характеристики на всеки клиент фирмата за почистване препоръчва оптималното решение цена – качество на Клиента за постигане на приветлива и здравословна среда на работа.

Елин Милков

Още от блога

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор? Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния […]

Почистване на молове

Знаете ли, че голяма част от впечатлението за търговския Ви комплекс се придобива от качеството на почистване? А знаете ли, че професионално почистените помещения носят две важни ползи По-приятна атмосфера и по-здравословна среда. Направете правилният и информиран избор, за да осигурите комфорта от който се нуждаете Вие и Вашите гости. За да постигнем отличен краен […]

Колко често да почистваме офиса?

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение. Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че […]