Заявете оглед

Блог

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

26/04/2024

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор?

Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния вид на представителя на фирмата за почистване. Дали Ви задават достатъчно въпроси, за да установят Вашите индивидуални характеристики и специфики.

По време на срещата Ви може да попитате фирмата как подбира персонала си, дали го обучава. Персонала е лицето на една фирма. Впечатленията за фирмата се изграждат именно от отношението към работата на хигиенистите.

Друг важен акцент е контрола. Чрез редовен и навременен контрол качествено свършената работа е по-гарантирана.

Избора на техника също е неизменна част определяща качествения краен резултат. Предимство би било фирмата да има резервни машини на склад за обезпечаване на почистването при извънредни ситуации. Попитайте ги кои са критериите, по които са избрали да работят с определена фирма.

Как са избрали компанията, която осигурява препаратите им?

Дали имат практика и каква е тя, когато някой служител излезе в отпуск, болничен или отсъства от работа?

Ако имате несполучлив опит попитайте кандидата какво той би направил в конкретната ситуация.

Изберете Дейли Клийн за фирма за индустриално почистване и ще получите по-комфортна и по-здравословна среда на работа, което от своя страна ще увеличи ефективността на работа.

Елин Милков

Още от блога

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор? Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния […]

Почистване на молове

Знаете ли, че голяма част от впечатлението за търговския Ви комплекс се придобива от качеството на почистване? А знаете ли, че професионално почистените помещения носят две важни ползи По-приятна атмосфера и по-здравословна среда. Направете правилният и информиран избор, за да осигурите комфорта от който се нуждаете Вие и Вашите гости. За да постигнем отличен краен […]

Колко често да почистваме офиса?

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение. Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че […]