Заявете оглед

Блог

Как да изберем фирма за Почистване на офиси

Как да изберем фирма за Почистване на офиси

28/02/2024

Почистване на офис или почистване на нашият втори дом? Знаете ли, че хората, които работят в офис прекарват по-голяма част от времето, в което са будни в офиса си, отколкото в дома си? Знаете ли, че професионално почистен офис носи със себе две изключително важни ползи, а именно:

  • по-здравословна среда;
  • по-висока работоспособност.

Защо е важно да сме наясно с всички особенности и детайли при избора на изпълнител?

За отличен резултат ние от Дейли Клийн спазваме следните критерии:

Подбор на персонала

Персонала на една фирма за професионално почистване на офиси е лицето на фирмата. Фирма, която прави правилен подбор, инвестира, поставя и изисква високи резултати ще предостави по-качествена услуга.

Контрол

Начинът, по който всяка фирма е решила организационно осъществяването на контрола. Важен момент е критериите, които ще зададат ръководителите, ако те нямат изисквания и поглед над нещата всичко изостава. Допълнително предимство е, ако фирмата е предвидила за обектите с повече от 1 хигиенист, отговорник. Това ще подсигури крайния резултат.

За по-лесен контрол ние залагаме и на максимално подробен график в детайли. Така ние стъпваме върху здрава основа, нашият служител е наясно с очакванията ни, а Супервайзърът следи за изпълнението на задълженията.

Качество

Всяка фирма за почистване на офиси, която има разработена политика по качество, която обучава персонала е с предимство. Всеки наш служител при постъпване на работа се запознава с нашата система по качество в 12 основни направления.

Отношение

Предимство би било, ако фирмата се грижи за своите служители с малки жестове към тях освен месечното възнаграждение. Когато дадеш, ще ти бъде дадено.

Дезинфекция или Здраве

За най-голяма ефективност определяме ‚Критични точки‘, които обработваме с правилния дезинфектант и правилната честота. Добавили сме дезинфекцията като стандартна услуга към абонаментно почистване на офис.

Обратна връзка и навременна реакция

Изпълнителя е длъжен да спазва правилото – Клиента е цар! След като професионалното почистване е възложено на нашата фирма, то Клиента трябва да бъде освободен от всякакви ангажименти. Постигаме го с изграждане на доверие в следствие на резултати.

Техника, пособия и препарати

На пазара вече има огромен избор от уреди и тук идва ролята на фирмата, която ще прави почистването да избере най-подходящата техника, с която да работи и да осигури на Клиента най-високо ниво на почистване. Едни от главните герои са прахосмукачките. Високия клас притежават Хепа филтри за до 99.97% филтрация на въздуха. Това предотвратява разнасянето на вируси, прах, алергени и благоприятства за по – здравословна среда на работа. Правилния избор на препарати, техника и пособия пести време. Често времето за почистване е ограничено. С добрата техника и препарати се пести време, което позволява да се отдели такова към детайлите.

Сменен хигиенист

Съществена част от процеса е човека по заместване. За Клиентите с абонаментно почистване на офиси е от важно значение когато жената, която почиства при тях излезе в болничен, ползва годишен отпуск или се наложи да отсъства, да не се пропуска почистване, а да се осигури неин заместник.

Допълнителни услуги по Основно почистване

За улеснение на Клиента фирмата ни предоставя и услуги по основно почистване като пране на меки подови настилки, пране на столове и дивани, почистване на щори, основно почистване на санитарни помещения, фуги и други. Така възможността за комплексно обслужване улеснява допълнително Клиента.

Гъвкавост

  • Почистването на офиси може да бъде преди работно време, по време на работно време и след работното време на Клиента. Изпълнителят трябва да има готовност да се съобрази с желанието на Клиента. За офиси до 1000 квадратни метра, с до 50 служителя препоръчваме почистване преди работно време. Така, когато дойдат служителите на работа, ще е почистено, проветрено и дезинфекцирано. Служителите няма да се притесняват от Клиентите дали смущават работния процес.
  • При абонаментно почистване на офиси над 1000 квадратни метра препоръчваме то да се прави, както преди работно време, така и през деня, като в дневното почистване се извършва поддържащо почистване на офиса с акценти дезинфекция на критични точки, изпразване на кошове за боклук, почистване на санитарни възли, кухненски помещения и зареждане с консумативи.
  • Почистване на офис извън работно време не препоръчваме, защото в годишен аспект има повече тъмни часове и проветряването на офиса няма да се усети. Разбира се ако Клиента желае или това е единствената му възможност ние се съобразяваме.

Честота на почистване

  • Ежедневно почистване на офиси - най-често извършваните. При офиси с над 10 служителя ние го препоръчваме. Така успяваме да постигнем висок стандарт и качество на предоставената услуга като предоставяме здравословна среда на работа за нашите Клиенти
  • 1-ъж, 2 пъти, 3 пъти и 4 пъти седмично абонаментно почистване на офиси – за офиси с под 10 служителя може да преминем към по-рядко почистване, което ще спести средства на Клиентите. Предвид, това че почистването е пряко свързано със здравето забелязваме тенденция към ежедневното почистване
  • 7 пъти седмично или ежедневно почистване на офиси: Някои офиси работят 7 дни седмично, тогава ние им предоставяме 7 дневно почистване
  • Други – Оставяме отворени при необходимост за разработване на индивидуални решения спрямо нуждите и необходимостта за нашите Клиенти.

Когато са налице всички поставени от нас критерии, качествения резултат е гарантиран.

Дейли Клийн ЕООД – правилният избор за почистване на офиси в София.

Kalin Lilov

Още от блога

Индустриално почистване – правилен избор на фирма?

С разрастването на град София и населението му нарастват и производствените заводи ,цехове и складови пространства.  Успоредно с тях се увеличават и фирмите за почистване предлагащи да ги почистят. Но всички ли са, толкова добри и как да направим правилен избор? Всичко започва с оглед. Още на огледа може да обърнете внимание дори на външния […]

Почистване на молове

Знаете ли, че голяма част от впечатлението за търговския Ви комплекс се придобива от качеството на почистване? А знаете ли, че професионално почистените помещения носят две важни ползи По-приятна атмосфера и по-здравословна среда. Направете правилният и информиран избор, за да осигурите комфорта от който се нуждаете Вие и Вашите гости. За да постигнем отличен краен […]

Колко често да почистваме офиса?

Това е една от основните дилеми за по-малките офиси с цел икономия. Обичайно разликата в месечната такса е до 100 лв. за седмично посещение. Предвид, това че редовното почистване е най-сигурната превенция срещу вируси и грипове ни прави впечатление, че клиентите избират здравето на техните служители пред 100 лева разлика на месец. Още повече, че […]